Як відомо, популярна російська актриса та зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк переживає зараз важкі часи. У знаменитості діагностували пухлину мозку. Ще в минулому році актриса перенесла дві операції. Також під час її лікування багато фанати почали підозрювати в зраді її чоловіка, фігуриста Петра Чернишова з колегою Тетяною Навкою. Але, сама Заворотнюк підтримує теплі та дружні відносини з фігуристкою. На сторінці Навки в соціальній мережі Instagram навіть є спільний знімок з Анастасією.

Так, на фото Тетяна разом з Заворотнюк відображені на яхті в Сочі. Жінки вдягли сонцезахисні окуляри та радісно усміхаються.

"Чудові вихідні після супер проведених 2х робочих тижнів у Сочі!!! До нас приїхала моя подруга та справжня дружина Руслана", - підписала знімок Навка.

Навка і Заворотнюк, скріншот Instagram

Під публікацією багато користувачів мережі побажали удачі та підтримали Заворотнюк у цей важкий час, проте знайшлися й ті, хто висловив своє невдоволення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Терпіти заворотнюк не можу", "Петро вам терміново потрібні діти! Шукайте молоду жінку", "Настуся живи ми в це віримо, прошу тебе, живи!!", "Нася буде жить800 років", "Скажіть,шановна Навка,а навіщо ви робите збір для шарлатанкі,яка наводить будь-якою ціною навколо себе галас???", - прокоментували юезеры.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анастасію Заворотнюк виписали з лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дочка Заворотнюк опублікувала пост, в якому порекомендувала низку серіалів.

Також "Знай.ua" писав, що мати Анастасії Заворотнюк напекла пирогів для внучки.