Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото з загадковим красунчиком, а в підписі до нього розповіла про участь у марафоні.

На фото Раміна і хлопець позують в кімнаті зі столом і ноутбуком. На ній чорні брюки і персикова блузка, поверх якої накинула стильний рожевий піджак. Її волосся акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Хлопець поруч з нею теж посміхається, на ньому темний наряд. У підписі до світлини Есхакзай розповіла, що взяла участь в ексклюзивному відео для марафону «Особистий бренд в кризу»". "Відповіла на всі найпопулярніші питання і поділилася своїм особистим досвідом", - написала вона. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.