Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня веселий кадр, на якому позує в незвичайному образі, а ще вона виклала кілька знімків своїх улюблених актрис.

Як видно на фото, перед камерою Никитюк з'явилася, сидячи на траві. На прогулянку вона вийшла в цікавому образі – на ній темні джинси, які засвітили попу, і оригінальний блакитний топ з комірцем і вузликом нижче грудей. Цей наряд красиво підкреслив струнку фігуру і декольте зоряної красуні. Її волосся розпущене, вона млосно дивиться в камеру, приклавши одну руку до лиця. У підписі до світлини Леся розповіла про своїх улюблених актрис і показала їх фото, а ще поділилася, що дуже любить серіали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.