Експертка модельного шоу "Топ-модель по-українськи" і fashion-фотограф Соня Плакидюк, яка не менше відома в українському шоу-бізнесі, аніж зірки, яких вона знімає для обкладинок глянцю, активно веде власну сторінку у соціальній мережі Instagram. Так, саме туди вона викладає різноманітні світлини як свої, так і знаменитостей.

Вже цього разу кохана Річарда Горна поділилася знімком відомої українська співачки Даши Астаф'євой, яку знають чимало чоловіків за її пишні форми. Відтак, на фото можна замітити абсолютно голу зірку, яке стоїть перед дзеркалом та, цілуючись, намагається щось нашептати своєму відображенню.

Даша Астаф'єва, фото - Instagram
Даша Астаф'єва, фото - Instagram

"Йшов 49-й день самоізоляції… А я так і не змогла вибрати: колір або чорно-біле?", - коротко підписала фото Плакидюк.

Варто зауважити, що користувачам таке відверте фото співачки дуже сподобалося. Про це свідчать тисячі лайків та сотні коментарів, в яких стверджують, що Астаф'єва просто богиня.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.