Авторський бойовик австралійського актора, створений режисерами Avengers: Endgame Ентоні і Джо Руссо, стартував на Netflix 24 квітня і протягом усього першого місяця буде переглянутий більш ніж 90 мільйонами передплатників.

Хемсворт оголосив цю новину на своїй сторінці в Instagram, написавши: "Тайлер Рэйк дає під зад! Ми вже на шляху до того, щоб стати найбільшою в історії кінопрем'єрою Netflix - приблизно 90 мільйонів домогосподарств стали глядачами за перший місяць. Спасибі всім, хто дивився!"

"Евакуація" розповідає про найманця, якого грає Хемсворт. Його наймають, щоб врятувати сина міжнародного наркобарона після його викрадення.

Незважаючи на отримання середніх відгуків від критиків (включаючи дві зірки The Independent), глядачі з задоволенням дивляться фільм, успіх якого, без сумніву, був посилений карантином.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кріс Хемсворт у фільмі "Евакуація" \\ кадр з фільму
Кріс Хемсворт у фільмі "Евакуація" \\ кадр з фільму

Іншими супер популярними шоу Netflix, які стали такими завдяки суворим правилам карантину, стали документальні шоу King Tiger і The Last Dance, присвячене баскетболістові Майклу Джордану.

Проте важливо зазначити, що служба вибирає, для яких видань вона публікує статистику, щоб підкреслити свої успіхи, і що вона нещодавно змінила спосіб реєстрації показу.

У той час як служба використовувала підрахунок переглядів, коли користувач спостерігав не менше 70 відсотків продукту, тепер вона реєструє їх, коли який-небудь обліковий запис переглянув як мінімум дві хвилини фільму або телешоу.

Netflix вважає, що якщо хтось спостерігає за чим-то більше двох хвилин, він зробив усвідомлений вибір, щоб зберегти це. Автопрогравання не враховується.

Як раніше писав Знай, дружина знаменитого Кріса Хемсворта, який зіграв одну із головних ролей у кіновсесвіті Marvel – Тора, Бога грому, зробила сенсаційне зізнання. Так, під час розмови з іноземними журналістами, Эльза Патакі розповіла, що не дозволяє своєму коханому розкидати по будинку молоти Тора.

За її словами, Хемсворт постійно приносить додому сувеніри зі зйомок у фільмах. Відтак, він не тільки не хоче їх сховати у "чорний ящик ", а навпаки розкидає свої "подарунки" по будинку. Окрім цього, дружина актора додала, що наразі в нього є п'ять молотів Тора, які відповідають кожному фільму з даним персонажем.