SpaceX наближає майбутнє як може. Компанія вже розробила безліч інноваційних ракет, винайшла технологію посадки першого ступеня, і запускає супутники для створення всесвітнього безкоштовного інтернету. Тепер SpaceX допоможе створити і фільм майбутнього. Вперше в історії фантастичний фільм про космос буде зняти не в студії.

Том Круз, фото gettyimages
Том Круз, фото gettyimages

Першим зоряним актором, який покине нашу планету для зйомок фільму стане Том Круз. На жаль, поки невідомо, яке саме кіно планують зняти, проте повідомляється, що це точно не нова частина “Місія Нездійсненна”. Поки фільм майбутнього знаходиться тільки в проекті, на ранніх етапах розробки. Тим не менш, історія з відправкою Тома Круза в космос може стати реальністю.
Очевидно, що зйомки почнуться найближчим часом. Як мінімум, спочатку має відбутися відправлення в космос професійних астронавтів, чого у Сполучених Штатах не було з 2011 року. Дата відправлення космонавтів на МКС вже відома – 27 травня 2020 року. Швидше за все, до зйомок фільму майбутнього приступлять не раніше 2021 року.

Крім того, можете почитати невтішні новини від компанії Apple, яка скасувала березневу презентацію iPhone SE 2 (iPhone 9) і інших гаджетів.

А ось раніше Том Круз незаконно пробрався в будинок голлівудської тусовщиці і нарвався на те, чого ніхто не очікував.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще