Дружина Дмитра Ступки Поліна Логунова змогла настільки змінити своє ставлення до харчування, схуднути і привести тіло в ідеальний стан, що вже проводить марафони та лекції для інших жінок. Б'юті-експерт і телеведуча запустила програми перевтілення, в яких ділиться правилами правильного харчування.

У коментарі Знай.uа Логунова розповіла, як під час карантину перестати поправлятися і начать процес схуднення.

Не їсти - не варіант. Ненажери виправдовують себе, що більше вдома робити нічого, крім як смачно поснідати, пообідати і повечеряти. Такий підхід до самоізоляції розчаровує зірку.

Поліна Логунова, фото: Instagram зірки
Поліна Логунова, фото: Instagram зірки

"Для мене це сумна цитата, - зазначила Логунова. - Якщо вам нема чого робити вдома, то, найімовірніше, ваше життя не насичене хобі, у вас невеликий кругозір, ви не любите розвиватися, не любите дивитися різні фільми. Але це вибір кожної людини. А що стосується "не їсти" - це не варіант при будь-якому "розкладі" (при наявності карантину або його відсутності). Голодувати - не можна. Важливо розуміти, що наше тіло - це не смітник, в який можна скидати все підряд через гарну упаковку або класну рекламу. Наше тіло - це джерело щасливого, довгого життя без хвороби. Як тільки тіло починає хворіти, ми відразу починаємо шукати варіанти, як його лікувати. А це все наслідок нашого способу життя, в тому числі і харчування".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Для всіх, хто хоче перестати поправлятися, Поліна радить переглянути свій раціон.

"Тому, якщо ви розумієте, які продукти йдуть вам на користь, а ви точно знаєте, що це не сурогатно перероблена їжа, то ви залишитеся і ситими, і стрункими", - додала Поліна.

Робочі моменти, фото: Instagram Поліни Логунової
Робочі моменти, фото: Instagram Поліни Логунової

Також вона розповіла, як карантин позначився на її роботу, враховуючи, що вона була зайнята відразу в декількох проєктах.

Логунова зізналася, що довелося відмовитися від особистих зустрічей і прийому клієнтів у салоні, де вона займається візажем та професійним фарбуванням волосся.

"Скасувалися благодійні та медійні проєкти, проби в кіно і серіали, кастинги ведучої, де потрібна особиста присутність. Якщо говорити загалом, то постраждала максимальна кількість робіт", - поділилася зірка.

Поліна Логунова, фото: Instagram зірки
Поліна Логунова, фото: Instagram зірки

Раніше Знай.uа повідомляв, як схуднути без тяжких тренувань і голодування за допомогою вівсяного киселю.

Також свої секрети схуднення розкрила супермодель Алла Костромічева.

Нагадаємо про секрети однієї з найбільш популярних і ефективних низьковуглеводних дієт у світі.