Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка приготувала з українцями в прямому ефірі ревеневий пиріг і смачний кисіль з дитинства, позуючи на кухні в сірих спортивних штанях і футболці-оверсайз, з незвичайною зачіскою на голові.

Варто відзначити, що ревінь - досить корисна рослина. Він допомагає людям з пониженою кислотністю, при недокрів'ї, а також відмінно прибирає набряки, сприяє покращенню стравоходу, тому відмінно підходить для всіх, у кого проблеми з нирками або кишечником. В черешках ревеню багато вуглеводів, каротину, вітаміну С і B, калію, фосфору і магнію. Сік з ревеню позитивно впливає на роботу легенів і серця.

Смачний і простий у приготуванні пиріг з ревенем Починається сезон мого улюбленого ревеню, і я із задоволенням хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного пирога з ревенем на пісочній основі і киселя з дитинства. поділилася порадами Полякова

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Олю компліментами: "Не завжди мені подобаються рецепти ( зате чесно) але завжди дивлюся із задоволенням....ЦЯ ЖІНКА СПОВНЕНА ПОЗИТИВУ , ГУМОРУ І ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ.", "Хоч і не готую, але дуже подобається дивитися. Є чому повчитися👍😉", "Господарочка просто молодець, найкраща😊😍", "Оля годі готувати 😂", "Оля ви найпозитивніша і чесна жінка 🤗 Я від вас у захваті 😍", "Ольга, Ви найактивніша🔥🔥🔥 на карантині".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.