Учасниця популярного шоу "Танці з зірками", хореограф і танцівниця Альона Шоптенко відверто розповіла про стосунки зі своїм колишнім чоловіком. Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю Олени для програми "Зірковий шлях" одного з українських телеканалів.

Стосунки з хореографом Дмитром Дікусаром Олена описує так: "Ми з Дмитром були занадто захоплені роботою і це не пішло на користь сім'ї". Шлюб танцюристів тривав три роки. У розмові з журналістами Олена нарешті вирішила порушити мовчання і прокоментувала розлучення з ексчоловіком.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар, фото: u-news.com.ua
Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар, фото: u-news.com.ua

"Над стосунками потрібно працювати, а не навпаки. Робота – це не стосунки. Ми були дуже класними партнерами. Ми були молоді, кожен займався собою, своєю кар'єрою, – зізналася Альона Шоптенко.

Після розриву вони залишилися в "дружніх стосунках". У Олени вже є нова сім'я, чоловік Олексій, з яким, до речі, артистка познайомилася в бібліотеці, і майже дворічний син. Дмитро ж досі не одружений, і найбільшим коханням в своєму житті вважає саме Шоптенко.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шоптенко влаштувала "Танці з зірками" вдома - розірвана сукня і кудись "втік" рукав, спекотне відео.

Як повідомляв Знай.uа Олена Шоптенко похизувалася зірковими ногами незважаючи на карантин - "Зайнятися тим...".

Знай.uа писав, колишній Білик Дікусар зізнався, як пережив розлуку з Шоптенко.