Скандальний російський актор і телеведучий Марат Башаров прокоментував опубліковане у соцмережі відео домашньої сварки з колишньою дружиною Єлизаветою Шевирковою. Він заявив, що зняв на камеру скандал, щоб обілити своє ім'я і показати, що ексдружина теж не ідеальна.

Башаров обурився, що більшу частину своїх грошей витрачає на утримання сина Марселя та Єлизавети. Він нібито переписав на колишню дружину три квартири, оплачує домробітницю, платить за всі її капризи і зверху дає ще 140 тисяч рублів аліментів.

Марат вважає несправедливим, що ексдружина продовжує звинувачувати його у пияцтві і влаштовує з ним скандали при синові.

"Хотів показати, що Ліза мене ображає. За що зі мною так чинити? Я її годую, пою, сплачую квартплату за три квартири, які їй подарував. Ми зробили з трьох квартир одну велику, я оплатив в ній ремонт. Вона, отримавши дарчу на цю велику квартиру, відразу змінила замки в дверях. Оплачую два підземних гаража, які подарував разом з квартирами. Даю їй 140 тисяч рублів на місяць аліментів на дитину. Оплачую домробітницю, навіть її машину мию і обслуговую – вона ж дівчина. Приводжу їй дорогі подарунки з гастролей… І за що мені таке ставлення?" – наводить слова актора КП.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Башаров зізнався у низькому вчинку – "Звичайно, я бив своїх дружин".

Як повідомляв портал Знай.uа, Башаров голосно посварився з колишньою дружиною Єлизаветою Шевирковою, а ролик зі сваркою показав фанатам.

Також портал Знай.uа писав, Джиган, Прилучний з "Мажору" і Тодоренко на карантині пустилися берега – як пандемія вплинула на зірок.