Відомий російський актор Марат Башаров гучно посварився з колишньою дружиною Єлизаветою Шевирковою, а ролик з сваркою показав фанатам, шокувавши їх.

Відповідне відео він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Так, на кадрах видно, як екс-дружина Баширова, яка приїхала забрати у нього дитину, звинувачувала актора в тому, що він напився, коли був з її дитиною.

"Ти напився з дитиною! Марсель, йди до мене, будь ласка! Подивися – тато напився! Що ж ти робиш, ти психіку одній дитині зламав, тепер хочеш і моїй? Не дам, падла!", – сказала в ролику Шевиркова.

Водночас сам Башаров, який лише знімав жінку та залишився за кадром, звинуватив, що вона його раніше вдарила, а також запевняв, що він тверезий та просив у сина це підтвердити.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Скріншот з відео

Вже пізніше актор знову створив допис, де в супереч своїм словам у ролику, зізнався, що пив вино.

"У нас у мусульман, починається священний місяць. Ця дівчина осквернив мою душу і її колишній будинок, назвавши мене п'яницею, образила всіх мусульман !!! Щороку, в священний місяць, я, як і багато наших братів і сестри, дотримуємося і шануємо... на відміну, від невірних ... які, кажуть: ой ураза? Як здорово, я місяць пити не буду!", - написав він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, телеведучий Марат Башаров зламав жінці ніс, і це не перший випадок.

Як повідомляв Знай. ua, путінськомуБашарову готують холодний душ у Харкові.

Також Знай. ua писав, що Шнурів точно оцінив Росію віршем.