Син співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко поспілкувався з користувачами Instagram. Чоловік відповів на питання в коментарях, більшість яких, звичайно ж, стосувалися його матері. Руслан розповів, куди зникла Софія Ротару, чим вона займається і який стан її здоров'я. Також він відповів, чи варто чекати нових пісень, відео та концертів "всенародно улюбленої" виконавиці.

У період карантину багатьох дуже схвилювало стан здоров'я Софії Ротару. Вона давно не з'являлася на публіці, не записує прямих ефірів з дому і не веде соцмережі.

"Як Софія Михайлівна?! дуже хвилюємося все добре…" - написала одна з користувачів соцмережі. На щастя, Руслан поспішив її заспокоїти:"Не хвилюйтеся - все добре 👌🏼". Як він пояснив в іншому коментарі, зараз Ротару "насолоджується садом, городом і неодмінно щось смачне готує".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також з відповідей Руслана Євдокименка стало відомо, що його мама працює над новим музичним матеріалом. На питання чи "скоро прем'єра пісні 2020 Софії Михайлівни? Дуже хочеться новий альбом",- син співачки сказав, що вони вже працюють над цим. З надією прокоментував Руслан і можливість виходу нових відео. Але він і не став обнадіювати даремно фанатів, які очікують виходу новинок від зірки естради вже найближчим часом - швидше за все, нові пісні опублікують вже восени.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

А ось живих виступів шанувальникам Ротару, схоже, вдасться дочекатися нескоро. "На даний момент жодні концерти не плануються", - написав Євдокименко.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Не обійшлося і без особистих питань. Наприклад, коли Руслана запитали про його ставлення до пліток і чуток, він відповів: "Яка мені різниця, що говорять люди, які не знають мене особисто і не мають ніякого значення для мене?!)"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Софія Ротару показала фото з 50-річної невісткою, виглядають ровесницями

Як повідомляв портал "Знай.ua" Софія Ротару в реанімації: з'явилися фото.

Також Знай.ua" писав, що Племінниця Софії Ротару виходить заміж - у скільки обійдеться зоряна весілля і плаття нареченої