Відома американська співачка Брітні Спірс, яка нещодавно розповіла про пожежу, в якій згорів її спортзал, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зірка показала фанатам жаркий кадр з обкладинки Glory, на якому з'явилася у цікавій локації і спокусливому образі.

Як видно, Брітні відображена на пляжі на красивому фоні, вона лежить на піску, а навколо неї декоративна товстий ланцюг. Співачка зайняла сексуальну позу, а на ній крихітний строкатий купальник, який ледь прикриває її голе тіло. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру, насолоджуючись сонечком. У підписі до світлини Спірс написала: "Ви попросили нову обкладинку Glory, і оскільки вона вийшла на перше місце, я повинна була це зробити! Не змогла б зробити це без вас всіх!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, коментуючи її ідеальні форми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коханий Брітні Спірс був аж ніяк не красенем, фото до і після зустрічі зі співачкою.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Брітні Спірс екстрено госпіталізували з важким переломом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Брітні Спірс повернула колишню форму і втерла ніс хейтерам.