Зірковий тренер Андрій Хомицький поділився секретом, як мотивувати маленького спортсмена. Як відомо, тренер займаєтьсяі з Славою Камінською з "Неангелів", Настею Каменських.

Хомицький вирішив не лише потренуватися, але і одночасно змагатися із сином у своєму відеоблозі. Хто ж переможе? Батьки чи діти? За словами тренера, дане тренування підійде для дітей віком від 3 років і спрямоване на загальний розвиток всього тіла.

Батьки обов'язково повинні брати участь у спортивному житті дитини - підтримувати всі починання, питати про тренуваннях, допомагати вдома, співпереживати, їздити на всі змагання і показові виступи, радіти перемогам і підтримувати під час програшу.

Хомицький з сином, фото: youtube
Хомицький з сином, фото: youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

5 вправ, які показали Хомицький із сином:

1 Джампінг Джек - це вправа, яка являє собою стрибки з одночасним розведенням рук і ніг.

2 Динамічна планка - величезний комплекс вправ, які виконуються на підлозі у вихідному положенні з упором на руки (прямі або зігнуті) і ноги. Тіло при цьому розташовується на одній лінії.

3 Піднімання ніг з планки - зробити мах вгору, намагаючись рукою дотягнутися до пальців ніг. Контролювати варто таз, щоб він не піднімався вгору.

4 Вправи на прес під кутом 90 градусів.

5 Вправа "неваляшка" - перекочування в сторони, тримаючи руками ноги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як схуднути до літа - ефективна дієта перетворить вас на "цукерочку" за місяць.

Раніше Знай.uа повідомляв, тренер Камінської змусив промокнути приголомшливу блондинку.

Також Знай.uа писав, свої секрети схуднення розкрила супермодель Алла Костромічева.