Кохана російського репера Тіматі та мати його сина Анастасія Решетова часто викликає захоплення у шанувальників ідеальною фігурою. І багатьох хвилює питання, як дівчині вдалося досягти таких спортивних форм.

Анастасія запевняє, що вся справа в правильному харчуванні і заняттях спортом, і часто публікує фото і відео, як тренується в залі. Нещодавно наречена засновника лейбла Black Star поділилася фотографією п'ятирічної давності, коли страждала на анорексію і булімією.

До речі, на знімку Решетова дуже схожа на колишню дівчину Тіматі Олену Шишкову, яка нещодавно ще й перефарбувалася в брюнетку.

скріншот

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

При цьому Анастасія неодноразово зізнавалася, що в гонитві за ідеальним тілом мучила себе голодом і зовсім не займалася спортом. Слідом за шокуючим знімком вона розмістила кадр 2016 року, давши зрозуміти, що все це залишилося далеко позаду.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський репер і засновник лейблу Black Star Тіматі (Тимур Юнусов) провів електробритвою по бровам, чим нагадав шанувальникам свого колегу Джигана.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Решетова вперше показала обличчя маленького сина, вилитий Тіматі.

Також портал Знай.ua писав, що репер Тимур Юнусов очистив своє тіло від татуювань, фанати приголомшені.