Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото, на якому позує в спокусливому вбранні і розповіла про благодійність.

Так, на сторінці Анастасії Решетової з'явилися фото і відео, на яких вона зображена під час зйомки для "ILONA X CANDY". На фото і відео, які опублікувала модель, вона позує в блискуче червоному платті, яке обтягує всі вигини стрункої фігури дівчини. Образ Настя доповнила бежевими човниками на шпильці. Волосся Решетової розпущене, а на обличчі щільний шар штукатурки. Дівчина позує на тлі сріблястих куль, які створюють відблиски для зйомки і святкову атмосферу для фото.

У підписі до публікації Анастасія Решетова написала: "Зйомка різдвяної колекції ILONA X CANDY. 30% виручених з продажу коштів буде перераховано підопічним благодійного фонду @severnaya korona!". Фото Анастасії Решетової викликало шквал коментарів та обговорень в мережі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі радять Насті бути скромніше.

"Соковитий, красивий, солодкий гранат", "Красуня", "Як призик. P. s не заздрю", "В даному випадку все навпаки. Настя прикрашає сукню своєю красою. Як завжди, незрівнянна", "Така невпевнена. Модель з тебе ніяка, звичайно", "Просто ідеал", "Решетова, чуєш, ти шикарна", "Можна з вами поруч постояти?", "Яка ти красива", "На другій фотці як русалка", "Супер", "Досконалість", "Чудова", "Круте плаття для таких форм", "Божевільно красива, просто виносиш мозок", "Фото не передає всю красу сукні, а на відео можна дивитися нескінченно", - пишуть користувачі в коментарях до фото Решетової.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.