Відома українська співачка та екс-політик Анастасія Приходько, яка в період виборів оскандалилася інтерв'ю в програмі "Рандеву" Яніни Соколової, не дуже часто радує публіку фото і відео в своєму Instagram. А тепер і зовсім заявила, що йде з цієї соцмережі, але розповіла, де її можна знайти.

Приходько опублікувала в соціальній мережі миле фото, на якому позує в розкішному кабріолеті. На ній чорна кофточка і темна кепка на голові, а рукою Настя показує жест з двома пальцями. У підписі до фото артистка написала: "Дорогі друзі, я передаю цю сторінку у свій фан-клуб, і йду з Instagram на час... На довго не знаю, але поки у мене немає інтересу її вести. Так що за цю сторінку буде відповідати @boiko_max_. А мене можна знайти в Twitter і Facebook. Бережіть себе! Обняла всіх". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати заяву зірки, просячи її скоріше повертатися в соцмережу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла, як відгуляла 33-річчя: "Так я відзначала перший раз!".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Анастасія Приходько зізналася, як спочатку хотіла назвати доньку.

Також портал "Знай.ua" писав, що прихильниця Тимошенко Анастасія Приходько спровокувала скандал з поліцією в Парижі.