В 10 випуску реаліті СТБ "Холостяк-10" Макс Михайлюк познайомився з родинами дівчат. Від батьків він дізнався, якими їх доньки були в дитинстві і чим займалися до проекту. Також Макс і учасниці поділилися дитячими спогадами.

"Я був гарною дитиною. Насправді, приносив своїм батькам досить багато проблем. Якось у садку я зібрав усіх пацанів зі своєї групи, і ми пішли до мене додому. Для цього потрібно було перейти дорогу – там досить активний потік автомобілів і немає пішохідного переходу. Але ми це зробили. Я жив на першому поверсі, і ми вирішили залізти через балкон (сміється). Коли вихователі отямилися, де ж діти, почалася паніка. А ми благополучно сиділи у мене вдома і спілкувалися. Було весело", – розповів Макс.

Віка також була справжньою непосидою: "На дачі ми тримали козу, і вона привела козенят. Пам'ятаю, кажу рідним: "Хочу козеня. Мені дідусь вирішив залишити одного. Його звали Чіп. І я йому фарбувала губи".

Учасниця "Холостяк-10" Віка, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Віка, фото СТБ

Дана розповіла історію дитячої дружби: "У мене був найкращий друг – пес Рижик. Я йому все розповідала, навчила виконувати всі команди. Це була моя любов. Але Рижик зник. Я його шукала через наше обласне телебачення. Написала листа, з його фотографією. Зрозуміло, я його не знайшла. Коли у мене буде сім'я, я дуже хочу собаку".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ

А Даші довелося швидко подорослішати: "У мене брати-близнюки, молодших за мене на 5 років. Без додаткової допомоги не кожен може витримати. Я і в садок перестала ходити – допомагала мамі. Вона одного годує з пляшечки, а я – другого. Малі були примхливими. Уявіть, одна дитина кричить, а тут дві! Але близнюки – це кайфово".

Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ

Христина зізналася, як проводила свій час в селі: "Я в карти і шашки грала! А ще дідусеві сигари крутила. Дитинство для мене – це щасливий час".

Учасниця "Холостяк-10" Христина, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Христина, фото СТБ

Як відомо, у минулому випуску проект покинула Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головна красуня "Холостяка 10" показала, як виглядала до збільшення губ і схуднення.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексучасниця "Холостяк 10" не змогла пережити розставання, довелося викликати доктора – "Справді? Через волосся?".

Також портал Знай.uа писав, що "холостяк" Добринін переніс весілля, але натякнув на вагітність Квіткової – "Буду чудовим татом".