Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку черговим дивним фото, на якому позує в оригінальному образі.

Як видно, перед камерою зірка російського балету з'явилася в леопардовому комбінезоні, який оголив її довгі ноги. Але найбільше уваги привертає величезна коралова капелюх на голові Насті, яка нагадує балетну пачку. Артистка варто в улюбленій позі і дивиться в камеру, виглядаючи з-за країв капелюшка. У підписі до кадру Волочкова написала: "вся справа в капелюсі. І в красі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.