Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, Ольга зіграла в прямому ефірі в "Правда/дія" з Народною артисткою України, акторкою Ольгою Сумською. Варто відзначити, що раніше обидві Ольги провели для українок ранкове тренування.

Зірки вдосталь насміялися, розповідаючи про кумедні випадки з минулого, порушили тему ейджизму в Україні, придумували один для одного забавні конкурси, а Сумська навіть станцювала стриптиз. Також акторка зізналася в зрадах, адже будучи в шлюбі з першим чоловіком (який був старший за неї на 16 років) зустріла другого, Віталія Борисюка, з яким проживає в щасливому шлюбі вже 24 роки.

ПРАВДА ЧИ ДІЯ» з Ольгою Сумською🔞 Сумська, як виявилося, дуууже любить «дії» 🙆🏼‍♀️🤣 Оля @olgasumska! Спасибі за цей ефір! Ми нескінченно іржали, як ненормальні, обожнюю такі ефіри! Друзі, Сумська - це любов! 😻 поділилася емоціями Полякова

Фолловери залишилися в захваті: "Дуже крутий ефір 🤣🤣🤣запам'ятається надовго 🤣Ольки дали жару 😘Класні теми, найприголомшливіших ефірів !!! Насміялася від душі !!!😍😍😍😍", "Супер!!! Справжні жінки!! Життя, як воно є!! Оленька Сумська йдіть у танці, ми вас підтримаємо!! ❤️👍🏻".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.