Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів пікантним знімком з нової фотосесії, яка, очевидно, проходила в рамках рекламної кампанії бренду.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в ледь помітній білизні, яка красиво підкреслює її пружні форми. Волосся Кім розпущене і відкинуте за спину, а на її обличчі яскравий виразний макіяж, вона уважно дивиться в камеру з серйозним обличчям. Кардашьян зручно вмостилася на широкому дивані і однією рукою мацає себе за стегно. У підписі до світлини світська левиця рекламує білизну власного бренду. Фани в захваті від нової фотографії моделі, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.