Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу дружина Харламова подякувала своїм підписникам за допомогу, яку вони з ініціативи Христини надали тяжкохворому хлопчику і закликала їх не зупинятися на цьому.

"Я вірю, що всі разом ми зможемо врятувати малюка. Я знаю, що всім зараз важко, але не соромтеся і не бійтеся маленької суми. Навіть 10 руб. можуть стати вирішальними !! А допомога маленької не буває !", - написала Асмус.

Заохотити ж прихильників до дії Христина вирішила бездоганною усмішкою, яку їм подарувала на фото.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит В Україні оновили правила для виїзду за кордон Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

На самій світлині Асмус позує в яскравому светрі, природний макіяж та акуратна зачіска надають Христині милого вигляду.

А її розкішна усмішка стала причиною бурхливих коментарів з боку прихильників.

"Красуня яка, ульот", "Милота", "Боже, це неймовірно", "Люблю вашу усмішку і впевнена не лише я","Христина, зізнайтеся, у вас вдома висить портрет, який старіє замість вас ? Або може молодильні яблучка?", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Асмус розбурхала уяву чоловіків екстремальним міні

Як повідомляв портал Знай.ua, Христина Асмус показала в мережі кокетливе фото

Також Знай.ua писав, Христина Асмус оригінально привітала себе з днем народження