Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне фото, якими привітала себе з 32-м днем народження.

На новому знімку Христина з'явилася в ванні, на красивому золотистому тлі. На ній об'ємна біла сорочка, яка ще й була мокра, як і її розпущене волосся, а на обличчі актриси яскравий макіяж і затята посмішка. При цьому Асмус показує в камеру непристойний "фак". У підписі до публікації зірка написала тільки цифру – 32, що очевидно свідчить про її вік. Шанувальники в захваті від нового фото Христини, її засипають компліментами і поздоровленнями з днем народження.

До слова, днями в ЗМІ з'явилася інформація про можливу вагітність Христини Асмус. Так, російські видання цитують пророкування таролога і ясновидиці Галини Янко. Так, за словами ворожки, в сім'ї Крістіни Асмус панує повна гармонія ідилія. "Їх союз по-справжньому міцний і на все життя. А сварки і недомовки є у всіх. У цій парі будуть два кризових періоду, коли вони будуть практично на межі, але завдяки тому, що в їх житті є любов, вони зійдуться знову. за долю карти показують народження ще однієї дитини. І попереду я бачу їх вінчання ", - передбачила ворожка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.