Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова поділилася в Instagram своїм свіжим фото, на якому вона постала в екстримальному міні, чим розбурхала уяву чоловіків.

Христина одягла боді тілесного кольору з вирізом на спині і екстремально короткі шорти. Асмус кокетливо дивиться в кадр, повернувшись до камери спиною, демонструючи стрункі нжки і підтягнуту п'яту точку.

"Так, з сьогоднішнього понеділка я починаю дотримуватися дистанції від холодильника. Хоча б пару годин. І підходити строго в масці", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За 20 хвилин фото Христини зібрало майже 20 тисяч лайків. В коментарях всі почали хвалити фігуру артистки, відзначаючи, що худнути їй не потрібно.

"Струнка! Просто ідеальна!",

"Чоловіка теж візьміть у свою команду",

"Блін, яка гарна сьогодні, ви для мене еталон",

"Христино, відмінно виглядаєш",

"Найкрасивіша дівчинка",

"Христина, ви відьма", - пишуть користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус оголила найбільш жіночну частину тіла

Як повідомляв портал Знай.ua, акторка Христина Асмус показала в мережі кокетливе фото

Також Знай.ua писав, Христина Асмус оригінально привітала себе з днем народження