Відомий співак Віталій Козловський зіграв у прямому ефірі в “Правда чи дію” з Олею Поляковою. Відповідати довелося на найрізноманітніші питання, в тому числі і вельми провокаційні. Зокрема, Козловський розкрив секрет, чому раніше попрощався зі своїм продюсерів. За словами зірки української естради, причина розриву відносин полягала в багаторазовому шахрайстві. Він розповів, що продюсер обдурив його навіть при покупці квартири, з-за чого Віталій втратив 100 тисяч доларів.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/


Крім того, Козловський розповів і про хороші новини. Зокрема, він зазначив, що у нього чудово складається особисте життя, і нарешті він по-справжньому щасливий. Всі попередні стосунки Козловський назвав “підготовкою до справжніх почуттів”. За словами зірки української естради, в найближчому майбутньому відбудеться його весілля. Більше того, Віталій навіть запропонував Поляковій виступити на цьому урочистому заході.
Що стосується дітей, то Козловський заявив, що мріє про дівчинку. За його словами, у нього була старша сестра Олена, з якою вони чудово проводили дитинство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала жаркі стрибки – Балан такого точно не бачив.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа" Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею

Також "Знай.uа" писав, що Дан Балан і Тіна Кароль у суперфіналі "Голос країни 10" покажуть свою історію кохання.