На цьому тижні в шоу "СуперІнтуіція" прийшов хлопець, який любить їсти сире м'ясо. Коли йому принесли у студію сиру індичку, він тут же почав її куштувати. Про це повідомляє пресслужба "Нового каналу".

СуперІнтуіція, Новий канал

Таке видовище виявилося не надто приємним для зоряних учасників, а саме популярної співачки TAYANNA (Тетяна Решетняк) і музиканта Дмитра Кадная.

"Я вже сім років як вегетаріанка. Тому мені важко дивитися, як хлопець їсть м'ясо. Ще й сире!" - зізналася TAYANNA.

Також знаменитість порадила всім відмовитися від їжі тваринного походження, так як на її перетравлення йде не мало енергії, яка необхідна для міцного імунітету.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Навесні та влітку нашій печінці необхідне очищення. Рекомендую харчуватися вегетаріанським меню (без молочки). І багато пити гарячої води. Це дуже корисно для кишечника – запускає перистальтику", - розповіла співачка.

До того ж, TAYANNA рекомендує бути активними протягом цілого дня.

"Займайтеся спортом. Кров буде рухатися швидше та запускати всі механізми в організмі. Я зараз займаюся йогою та кардіо. І відчуваю себе прекрасно!" - поділилася вона.

TAYANNA, Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що репер Потап не на жарт переживає за здоров'я українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль анонсувала свою нову пісню.

Також "Знай.ua" писав, що Біллі Эйлиш подала судову заборону на шанувальника.