Українська співачка TAYANNA, яка зізналася, чому кинула Філіпа Коляденко, розповіла про нелегку свою долю і поділилась подробицями особистого життя. Про проблеми з продюсером, побиття, і провал на шоу "Голос країни" артистка згадала у першому випуску "Танців з зірками", який відбувся в неділю, 25 серпня, на телеканалі "1+1".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

TAYANNA навіть сказала, що в якійсь мірі вдячна минулого, так як воно вплинуло на те, ким вона є зараз. Співачка згадала про токсичні відносини з продюсером Дмитром Клімашенком, який принижував її.

"Я вважала, що не можу співати, не можу танцювати, ні на що не здатна, бо так говорив він", – поділилася TAYANNA.

Співачка згадала і про іншого екса, який дозволяв собі страшне - піднімати руку на жінку.

"Потім ми зустрілися з чоловіком, який став батьком моєї дитини. Він міг просто підняти на мене руку. Було складно", – зі сльозами на очах згадує артистка, і додає – Тільки завдяки чоловікам, я стала тим, хто я є".

TAYANNA пишається, що її наполегливість допомогла їй досягнути мети та з другого разу потрапити на проект "Голос", де зірка посіла друге місце

. "Це було доказом того, що ніколи не потрібно здаватися", – підсумувала співачка.

Нагадаємо, TAYANNA на битому склі та поцілунок від DZIDZIO: що чекає на глядачів у новому сезоні "Танців з зірками".

Як повідомляв портал Знай.uа, як презентували нові "Танці з зірками".

Також Знай.uа писав про те, Дан Балан показав шанувальникам зворушливе фото з дітьми.