У неділю, 25 серпня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового сезону шоу "Танці з зірками". Напередодні ефіру українські знаменитості проводять репетиції у підготовці до неймовірних постановок.

Так, співачка TAYANNA разом з Ігорем Кузьменко виконає пристрастну румбу. Варто відзначити, що на пару чекає по-справжньому небезпечний номер - вони станцюють на битому склі. Разом із складними хореографічними па співачка виконає свій хіт "Шкода".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Кумир двотисячних, репер Серьога виконає зі своєю партнеркою Аделіною Делі запальний фрістайл під хіт "Чорний бумер". Зірка фільму "Свінгери" Михайло Кукюк присвятить свій номер Олі Поляковій і станцює квікстеп під хіт з фільму "50 відтінків сірого" "Crazy in love".

Пара гімнастки Анни Ризатдинової і Олександра Прохорова розведуть вогонь під хіт THE HARDKISS "Коханці".

DZIDZIO приміряє нове амплуа і станцює з Яною Цибульською пристрасну сальсу під хіт "Цьом".

Нагадаємо, лідер "Антитіл" поставив діагноз політикам з шоу-бізнес.

Як повідомляв портал Знай.uа, як презентували нові "Танці з зірками".

Також Знай.uа писав про те, Дан Балан показав шанувальникам зворушливе фото з дітьми.