Заслужена артистка України Наталія Карпа оприлюднила трепетне фото своєї доньки, яку народила в минулому році, та розчулила фанатів.

Відповідний знімок співачка виклала на власній сторінці в Instagram, куди останнім часом і закидає різноманітні фотографії та відеоролики.

Так, на світлині відображена сама артистка, її чоловік, учасник АТО та лідер Павлоградської партійної організації УКРОП, Євген Тєрєхов, а також і маленька донька, яка закутана у фіолетовий "кокон" та одягнена в милі вушка.

Скріншот допису

"Моя родина - моя опора, мій фундамент, моя основа", - коротко та лаконічно підписала свою світлину зірка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам такий знімок сподобався і ті засипали його лайками, а також побажали щастя та злагоди в родині.

Варто зауважити, що раніше виконавиця розповіла, як оберігає своє немовля від нового коронавірусу. За словами Карпи, прийшовши додому з вулиці, вона знімає все і йде в душ, а вже лише після цього дозволяє собі наблизитись до доньки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла, як відгуляла 33-річчя: "Так я відзначала перший раз!".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.