Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів в тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам цікавий знімок, на якому з'явився в компанії подорослішалого сина Андрія.

Як видно, Олексій зобразив себе і дитину сам, вони стоять на жвавій вулиці, поруч з припаркованими автомобілями. На них яскраві строкаті вбрання, а Андрій тримає в руці ще й м'яч, схоже хлопці активно займаються спортом на карантині. До речі Потап вже показував знімки з занять спортом з сином. У підписі до кадру артист написав: "Men of sport @potapchiq #sport". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації. Багато відзначили, що син дуже схожий на зіркового татка, а деякі вважають, що Потап на цьому фото схожий на свою дружину.

Коментарі під постом Потапа
Коментарі під постом Потапа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.