15-річна донька популярної української співачки Олі Полякової Марія похвалилася новими провокаційними знімками. Фотографії вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на кадрах Марія зображена в невеликому басейні під відкритим вечірнім небом. Також на ній надітий відрядний купальник червоного кольору, демонструючи свої пишні форми та довгі ноги, а волосся дівчина зібрала в хвостик.

Донька Полякової, скріншот Instagram

"Як би ви підписали цю фотку?", - запитала фанатів Марія.

У свою чергу багатьом користувачам мережі сподобалася така незвичайна фотосесія доньки Полякової. Ожнако, знайшлися й ті, хто висміяв як саму дівчину, так і фотографа, який зробив неякісні знімки.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Королева", "Гарна", "Секс", "Бомба-ракета", "Королева ночі", "Тигриця на полюванні", "Принцеса ноченьки", "У фотографа руки з ж***, і модель - таке собі", "Встала з бодуна", "Я після карантину", "Нічна жриця", - відреагували юзери.

Донька Полякової, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українська співачка Оля Полякова лише в рушник видала головний секрет молодості.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Оля Полякова зі своєю донькою влаштувала "Танці з зірками" на дому.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Козловський зіграв у прямому ефірі "Правда чи дія" зі співачкою Олею Поляковою.