Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" та знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі спокусливе фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі, а в підписі до нього залишила трепетний вірш.

Як видно, перед камерою Надія з'явилася у цікавій локації, на неї довге чорне плаття цікавого фасону і незвичайної фактури, яке красиво підкреслює струнку фігуру і оголює тендітні плечі. Її волосся завите і укладене у красиву зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж, Надя не дивиться в камеру. Фани в захваті від нової публікації Мейхер, її завалюють компліментами в коментарях до фото, захоплюючись гарною фігурою і елегантним вбранням. "Ви красуня! Супер!", "Шикарна жінка", "Надія, ви шикарні, як завжди. Щастя вам і вашій родині", "Який глибокий вірш! Дуже гарні рядки", "Надія, ви вагітна?", - пишуть в коментарях до фото.

Коментарі під постом Мейхер
Коментарі під постом Мейхер

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.