Алла Добкіна – 26-річна донька харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото, на яких позує разом з сином Марком в Борисполі.

На обох знімках мама з сином відображені на злітній смузі бориспільського аеропорту, а трохи далі видно літаки. На ній простий чорний наряд з укорочених штанів і кофтинки, а на ногах білі кросівки. Волосся Алли зібране у недбалий хвостик, а на її обличчі немає макіяжу, на руках дівчина тримає свого малюка. У підписі до публікації вона написала: "Сумуємо ми за поїздками і літаками. У Маріка дуже задоволене обличчя. Хто куди планує летіти восени?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фотографії Алли, засипаючи її і карапуза компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.