Юрій Ткач прославився не тільки успішними виступами в студії “Квартал 95”. Славу акторові зробив і український серіал “Одного разу під Полтавою”, в якому йому відведена одна з головних ролей – Юрчика. Серіал отримав велику популярність серед українців, тому його було вирішено продовжити. Зйомки наступного сезону “Одного разу під Полтавою” анонсував сам Ткач.
На своїй сторінці в Instagram він виклав фото на фоні тієї самої хати, в якій за сюжетом жили герої серіалу. “Знайома хатина?”, запитав актор у своїх передплатників. Також він порадував фанатів “Одного разу під Полтавою” новиною про те, що зйомки нового сезону стартує вже зовсім скоро. Планованої дати виходу нового сезону Ткач називати не став.


У коментарях користувачі зраділи швидкого продовження проекту. І дійсно, серіал заслужив хороші рейтинги і величезна кількість переглядів. Його називають одним з найбільш вдалих гумористичних проектів в Україні за останні роки. Тому не дивно, що продюсери вирішили продовжити роботу над ним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".