Анджеліна Джолі і Бред Пітт продовжують з'ясовувати стосунки. Черговий конфлікт між екс-подружжям стався через дітей: Джолі обурило, що Пітт намагається подружити дітей зі своєю пасією.

Вже всім тало зрозуміло, що розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта увійде в історію як одне з найбільш тривалих і скандальних в Голлівуді. Незважаючи на те, що останнім часом колишньому подружжю вдавалося зберігати нейтралітет - вони майже не сварилися і спілкувалися лише з приводу дітей, мир між ними тривав недовго. Як пишуть західні таблоїди, між Анджеліною і Бредом знову розгорівся скандал.

Причиною чергових розбірок стали діти. Справа в тому, що недавно Бреда відвідувала дочка Шайло і познайомилася в гостях у батька з 31-річною Алією Шокат, якій вже давно приписують роман з Піттом.

Шайло, Peopletalk
Шайло, Peopletalk

Шайло кілька годин спілкувалася з пасією тата, про що, звичайно ж, дізналася Джолі.

"Анджеліна лютувала. Її хвилює не те, що Бред налагоджує особисте життя, а те, що він робить це в присутності дитини", - повідомив інсайдер з оточення актриси.

Алія Шокат, фото: Getty images
Алія Шокат, фото: Getty images

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після гучного скандалу Джолі навіть пригрозила колишньому чоловікові новою забороною на спілкування з дітьми. На думку інсайдера, тепер Бред буде вести себе обережніше, адже актор дуже довго боровся за зустрічі з дітьми, щоб знову втратити цю можливість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 13-річна рідна донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила ім'я і стала "Джоном".

Як повідомляв портал Знай.ua, Анджеліна Джолі і Бред Пітт продовжують залишатися бізнес-партнерами.

Також Знай.ua писав, Пітт зачепив Джолі за живе під час виступу на SAG Awards