Російський співак Сергій Лазарєв вирішив разом із фанатами порадувати підписників, які могли засумувати на карантині. Для цього він опублікував відео, у якому показано, що люди здатні фізично взаємодіяти з іншими навіть через екран. Авжеж, це вигадка і монтаж, але вийшло доволі весело.

Відповідне відео Лазарєв виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Музичним супроводом стала нова пісня співака, записана у співпраці з DJ Ivan Martin.

Сергій Лазарєв, фото: Facebook
Сергій Лазарєв, фото: Facebook

Свіжий трек "Back In Time" виконується англійською мовою - імовірно, Лазарєв мітить в іноземну аудиторію.

На відео люди передають з одного екрану до іншого предмети - вино, червоні ботфорти і капелюх, блиск для губ. Таким чином створюється ілюзія контакт і взаємопідтримки, що так необхідні людям, які болісно переживають вимоги самоізоляції.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Back in time! Соскучились друг по другу! Креативят) молодцы!" - написав Лазарєв у підписі до відео.

Схоже, що підписникам Лазарєва відео теж сподобалося - вони залишили у коментарях схвальні відгуки, виражені, в основному, за допомогою емодзі.

Сергій Лазарєв останнім часом у ЗМІ отримав репутацію "коханця" співачки Ані Лорак. Цим зіркам приписують імовірний таємний роман, про який ходить безліч чуток.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лазарєв закрутив роман із Лорак перед поїздкою на Євробачення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лазарєв засвітився в компанії яскравої блондинки, поки Лорак танцює на концертах.

Також Знай.ua писав, що Залицяльник Лорак вперше заговорив про дітей: "У них немає матері".