Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому вже давненько приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз артист опублікував на своїй сторінці миле фото в компанії іншої відомої жінки.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Лазарєва, він постав на огляд публіки в компанії російської співачки Поліни Гагаріної. За словами артиста, він зустрів блондинку в аеропорту. При цьому, шанувальники відзначили стильний образ Лазарєва і освистали лук Гагаріної.

На фотографії Сергій позує в синіх джинсах, коричневій водолазці і в бордовому пальто, при цьому на його ногах коричневі черевики в тон водолазці. А ось Поліна Гагаріна з'явилася на фото в кислотно-салатовому спортивному костюмі, поверх якого одягла чорний пуховик. Але найбільше фанатів обурило взуття співачки – вона в чорних туфлях на шпильці, які абсолютно не личать до вбрання. На поясі в неї чорна сумочка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У підписі до фотографії Сергій Лазарєв розповів про зустріч з Поліною: "Зустріч в аеропорту Пітера з Поліною @gagara1987 після Біг Лав Шоу від @loveradioofficial! Поділилися останніми новинами – я про Євробачення, а Поліна про участь в китайському проекті "Singer". Ну, а сьогодні Big Love Show в Москві! До зустрічі #сергейлазарев #ПолинаГагарина".

Фолловери не залишили без уваги таку незвичайну фотографію і почали активно її обговорювати. Багато відзначили стильний наряд Лазарєва, шанувальники помітили, що Сергій навіть в аеропорту виглядає ошатно. А ось Поліні Гагаріній дісталося менше компліментів, шанувальники вважають, що зірка вибрала не дуже вдале вбрання.

Нагадаємо, Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народженні Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні колись Топалов і Лазарєв.