Скандальна українська співачка Ані Лорак, чутки про розлучення якої шанувальники обговорюють ось уже декілька місяців, засвітила фото з чоловіком, якій зрадив її з відомою моделлю.

Ані Лорак
Ані Лорак

Про це стало відомо з кадрів, які опублікував Мурат Налчаджіоглу.

Як виявилося, ресторатор Мурат Налчаджіоглу прилетів в Майамі. Там зараз відпочиває співачка в компанії своєї подруги, спортсменки Лілії Подкопаєвої та російського співака Сергія Лазарєва, спільне фото з яким спровокувало чутки про роман артистів.

Мурат Налчаджіоглу відправився в США побачитися з дочкою, яку називає не інакше як "моя нескінченна любов".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Два перельоти і я побачу свою безмежну любов Соника", - підписав він знімок у Instagram, зроблений в аеропорту Майамі.

По прибуттю ресторатор поділився спільними фото з дочкою. На одному з кадрів дівчинка обіймає його. А на іншому вони разом лежать в ліжку і турботливий Мурат тримає дитину за руку.

Однак при цьому знімків зі своєю дружиною Мурат так і не показав. Замість цього Лорак розмістила фото біля ялинки, на якому вона виглядає щасливою та усміхненою.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке доводить, що вона виїхала з Росії. Але що ще цікавіше, за кордоном артистка зустріла свого давнього приятеля Сергія Лазарєва. Ну або не зустріла, а вони вирушили туди разом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальна українська співачка Ані Лорак засвітилася на російському ТБ у Новорічну ніч.

Відповідні фото із "Блакитного вогника" були опубліковані в Instagram на сторінці Філіпа Кіркорова.

На фото видно, як артистка, яка нібито тяжко переживає розлучення, запалює в екстремально короткій блискучій сукні на з колегою і другом Філіпом Кіркоровим.

Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак помітили на російському фестивалі Russian Music Festival в Абу-Дабі.