Російський артист Сергій Лазарєв, який ледь не щороку їздить на "Євробачення" без будь-яких Нацвідборів, уявив себе дуже великим артистом і вирішив, що його творчість знають за межами Росії. У своїх Instagram-сторіс співак звинуватив американську авіакомпанію American Airlines в плагіаті, вони, на його думку, скопіювали його номер з останнього "Євробачення".

Скріншоти

Як виявилося, Лазарєв звернув увагу на те, що працівники авіакомпанії записали новий ролик, в якому розповідали про безпеку в літаках. Йому здалося, що це відео схоже на його номер з пісенного конкурсу. А ще Лазарєв чомусь вирішив, що в American Airlines є його фанати. Він навіть почав думати про те, щоб вимагати в авіакомпанії довічно безкоштовні квитки. І все б нічого, тільки в Америці не транслюють "Євробачення" і його там ніхто не знає.

Нагадаємо, залицяльника Лорак запідозрили в нетрадиційній орієнтації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лазарєв показав, як 5-річний син "розірвав" танцпол на святі Кіркорова.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лазарєв показав справжню любов, і це не Лорак.