Як відомо, щороку в третій четвер травня жителі України святкують Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Зокрема, привітали українців з таким дійством і гумористи "Кварталу 95", які оприлюднили низку фотографій, на яких вони одягнені у вишиванкт.

Відповідні світлини оприлюднили на офіційній instagram-сторінці "Кварталу 95".

"Сьогодні всі куточки світу, де живуть українці, заквітнуть ще яскравіше. З Міжнародним днем вишиванки, друзі" – йдеться в повідомлені гумористів.

Кравець

Олександр Пікалов

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Так, на світлинах можна помітити зірку "Кварталу 95" Олену Кравець, Юрія Ткача з власною дружиною, Олександра Пікалова, Євгена Кошового та Юрія Великого.

Ткач з дружиною

Юрій Великий

Коше
Кошевий, фото з вільних джерел

Варто зауважити, що фанатам сподобалися такі світлини і вони засипали їх лайками та десятками коментарів, а також привітали гумористів з Днем вишиванки.

Щоправда, знайшли й ті українці, які почали запевняти, що доки "народ страждає, то останні хизуються своїми вишиванки, бо більше не мають чим".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Жіночого Кварталу" вперше вийшла на боксерський ринг.

Як повідомляв Знай. ua, напівголі перлини "Жіночого Кварталу" прикрасили обкладинку популярного видання.

Також Знай. ua писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, як справляється з материнством.