Український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук після розлучення з Оленою Войченко, матір'ю його двох дітей, зважився розповісти про своє особисте життя і вперше розсекретити нову кохану.

У п'ятницю, 22 травня в Instagram програми "Світське життя" було опубліковано фото Вови з його новою обраницею.

Знай.uа поцікавився у зірки, чому він вирішив поділитися подробицями відносин саме зараз, адже довгий час намагався зберігати мовчання.

Володимир Остапчук, фото: Instagram ведучого
Володимир Остапчук, фото: Instagram ведучого

"Наші стосунки вже тривають близько пів року. Ми розуміли, що рано чи пізно про ці стосунки дізнаються люди. Вона - непублічна людина. Вона навіть особисту Instagram-сторінку зважилася відкрити зовсім недавно. І спочатку вона просила дати їй час звикнути до публічності, а коли ми вже з'їхалися, ми вирішили сказати всім - так, ми - пара і це кохання", - розповів Остапчук.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Жінка Володимира Остапчука Христина, instagram.com/kristygor/
Жінка Володимира Остапчука Христина, instagram.com/kristygor/

Крім змін в особистому житті, Вова зважився трохи розширити сферу діяльності, почав стендап-кар'єру.

На сторінці в Instagram він опублікував перший випуск свого гумористичного проєкту. Таким чином він тепер буде щотижня обговорювати актуальні теми і проблеми. А дебютний випуск Вова присвятив послабленню карантину в Україні.

"Мій перший стендап-виступ відбувся ще рік тому в Канаді, в Торонто. Тоді зал так класно мене підтримав, що я зрозумів: я хочу в цьому розвиватися! З того моменту я почав працювати над авторським матеріалом, писати жарти. Зараз я відчуваю, що настав момент показати їх публіці. І поки карантин ще повністю не скасували, я вирішив почати з Instagram", - поділився Остапчук.

Він зізнався, що мріє про свій великий сольний стендап вже цієї осені.

Також Вова продовжує знімати авторські відеопародіі на популярні хіти.

Нагадаємо, Володимир Остапчук розлучився з дружиною ще в кінці серпня, перед початком проєкту "Танці з зірками", в якому він танцював у парі з Ілоною Гвоздьовою.

Володимир Остапчук з колишньою дружиною і дітьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною і дітьми

Офіційно пара розірвала шлюб 6 березня 2020 року. Діти залишилися жити з мамою, але Вова періодично викладає фото з сином та донькою.

Раніше повідомлялося, що Остапчук зізнався, на що пішов заради "Євробачення" і популярності.

Крім того, Володимир Остапчук розповів Олі Поляковій про інтимні пропозиції за гроші.

Також повідомлялося, що нова подруга Остапчука Христина влаштувала гарячу примірку бікіні.