Син легендарного футболіста, який відомий не лише спортивними досягненнями, а й численними зйомками у телерекламах напоїв та одягу, Девіда Бекхема Ромео вирішив піти по стопах свого зіркового татуся та "приміряв" частину зачісок, які раніше мав зірка футболу.

Відповідна світлини 17-річний юнак оприлюднив на власній instagram-сторінці.

Як відомо, ще на початку 2000-х, коли Бекхем сяяв як ніколи, чоловіки всієї планети стежили не тільки за пасами і голами футболіста, а й не менший інтерес викликали його зачіски - хвости, косички, мелірування.

Фотоколаж із зачісками Ромео та Девіда Бекхема

Саме Бекхем був творцем моди на футбольному полі. Причому міняв стрижки і образи так часто, що за ними неможливо було встежити. За найскромнішими підрахунками, в період з 2000 по 2008 роки Девід спробував 18 різних зачісок

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Наразі ж від свого зіркового татуся далеко не відійшов і Ромео, який не тільки серйозно захопився футболом, але й також почав приміряти різноманітні зачіски, повторюючи за своїм батьком.

До слова, син зіркового футболіста також любить потролити і старого Елтона Джона. Адже його хрещений батько є володарем однієї з найбільших колекції окулярів від сонця.

Ромео в стильних окулярах

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Легендарний Бекхем зустрівся з українським військовим: фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду - відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків.

Також Знай.ua писав, що Дивний поцілунок Бекхема розділив світ на два табори: норма чи божевілля.