Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала яскраве селфі з дзеркала ліфта, на якому з'явилася в незвичайному образі, а в підписі до нього розповіла про своє голодування.

Як видно, Никитюк з'явилася перед камерою в бежевому костюмчику з тонких велосипедок і короткого топіка, під яким немає білизни. Зверху вона накинула довгу картату сорочку, а через плече у неї висить забавна сумочка. Волосся телезірки розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі чорна маска і сонцезахисні окуляри. У підписі до кадру Леся написала: "1. 3-я тиждень інтервальної голодування – результат на обличчя, я б сказала на живіт. 2. Сьогодні о 13.00 зустрічаємося в прямому ефірі, поговоримо на "бабині теми", а саме: правильний догляд за волоссям зі спеціалістом @kerastase_official! 3. І не треба писати мені про розбитому телефоні. Телички, чекаю". Фани в захваті від нового фото телеведучої, її засипають компліментами в коментарях.

Леся Нікітюк, скрін поста в Instagram
Леся Нікітюк, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.