Турецький актор Джан Яман, відомий вітчизняним глядачам своєю роллю у телевізійному серіалі "Рання пташка", продовжує підкорювати своєю красою світову аудиторію. Його нещодавня фотографія - звичайне селфі в автомобілі - стало своєрідною інтернет-сенсацією і зібрало майже мільйон позначок "мені подобається" в соціальній мережі Instagram.

На знімку чоловік не робить нічого незвичайного - він сидить у передньому пасажирському кріслі у футболці й піджаку, його трохи прищурені очі закривають сонцезахисні окуляри. На губах зірки телеекранів можна помітити легку посмішку, яка комусь може здатися звабницькою чи трохи хитруватою.

Тим не менш, навіть така фотографія розбурхала серця мережі і зібрала 967 097 "сердечок" трохи більш ніж за добу. Очевидно, мільйон "лайків" не за горами.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Цікаво, що актор приковує до себе увагу не тільки на батьківщині та у країнах пострадянського простору (де турецькі серіали останніми роками здобули надзвичайну популярність), але й у всьому світі. Окрім коментарів турецькою, на його сторінці можна побачити й відгуки англійською, івритом, арабською, іспанською та португальською - останні дві, зокрема, свідчать про популярність Джана Ямана у знаменитій серіалами Латинській Америці.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Турецький красунчик Серкан Чайоглу не дає заснути жінкам і поза серіалом – "Ти герой моїх мрій".

Як повідомляв портал Знай.ua, Не зміг відпустити - турецький красунчик Озджан Деніз знову тягне під вінець колишню дружину.

Також Знай.ua писав, що Красунчик із "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розкрив свою нову любов: "Зачепив...".