Білоруська Instagram-модель Поліна Малиновська вчергове порадувала своїх фоловерів розкішним фото. Карантин в Італії, де живе дівчина, не завадив їй влаштувати чергову гарячу фотосесію. На цей раз Поліна виклала фотографію з причалу з одного з озер в Італії. На фото міцна чоловіча рука з татуюванням піднімає її пляжну спідницю, оголюючи всі принади юної красуні.


Передплатники не могли пройти повз такої шикарної фотографії. Всього за 2 дні вона зібрала понад 250 тисяч лайків і величезна кількість коментарів від захоплених користувачів соціальної мережі.

i'm actually tired bro, like from the bottom of my heart, i'm tired – так підписала свою фотографію Instagram-модель. Правда, виникає питання, від чого ж саме вона втомилася? Від життя на європейському курорті? Навряд чи Малиновська мріє покинути Італію і повернутися в Білорусь.

Поліна Малиновська, фото Instagram
Поліна Малиновська, фото Instagram

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Напомним, Емілі Ратаковски пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковски з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковски засвітити труси.