Гарік Харламов розповів найепічнішу історію зі свого життя. І дійсно, пригода була ще та. Харламов випадково спалив будинок своєї подруги. Про це він розповів під час шоу “Бар у великому місті”. Цікаво, що він зміг розповісти цю історію і попросити вибачення за це тільки зараз.

Гарік Харламов, YouTube
Гарік Харламов, YouTube


Харламов розповів, що одного разу восени вони з двоюрідним братом вирішили напроситися в гості до знайомої, яка була костюмером їх команди КВК. Батьки дівчини поселили їх в споруджуваний гостьовий будиночок. Однак було вже досить холодно, і всі “принади” холодного часу року відчули на собі і Харламов з братом. Що робити? Ось так і вирішили зігрітися за допомогою “підручних засобів”.

“Все починає горіти, ми намагаємося загасити, але нічого не виходить”, згадує Гарік. Після цього вони з братом прийняли рішення бігти. “Бігли кудись у бік місяця, раптом ззаду хлопок і гостьовий будиночок вже палахкотить”, зі сміхом розповів Харламов. Після цього Гарік вирішив все-таки вибачитися перед подругою за цю історію. “Гуля, прости нас будь ласка, це зробили ми”, сказав резидент Comedy Club. “Після цього випадку ми так і не спілкувалися”, підсумував Харламов.

Нагадаємо, Христина Асмус показала черговий епізод інтернет-серіалу "Божевілля"

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус зізналася у всіх "гріхах"

Також Знай.uа писав, скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.