Гітарист знаменитого британського рок-гурту Queen Брайан Мей заявив, що був близький до смерті, після перенесеного інфаркту. 72-річний музикант зізнався, що був вражений, дізнавшись, що йому потрібна операція. Разом з тим, він уточнив, що його інфаркт не був великим.

Про це музикант розповів на власній сторінці в Instagram, оприлюднивши свою фотографію в медичній масці.

Queen
Queen

"І посеред всієї цієї епопеї з хворою спиною у мене стався невеликий інфаркт. Я кажу "невеликий" – все це не завдало мені шкоди", – додав Мей.

Він також розповів про те, як його мозок був буквально паралізований болем і що біль "захопила всю його особистість". Музикант зважився на операцію, і йому поставили три стенти. Зараз, за його словами, він відчуває себе чудово. У коментарі до відео Брайан також згадав альбом Queen "Sheer Heart Attack", назва якого перекладається як "Обширний інфаркт".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот допису

"Я вважав себе дуже здоровою людиною. Але виявилося, що у мене були заблоковані три артерії, і був ризик, що припиниться приплив крові до мого серця", - розповів Брайан Мей.

Мей сказав, що його досвід має стати уроком для людей в його віці.

"Вам здається, що у вас дуже здорове серце, але насправді це може бути не так. На вашому місці я б все як слід перевірив, - сказав Мей. - Насправді я був дуже близький до смерті, але я не помер. Я вийшов з лікарні - і якби не нога, взагалі почував би себе чудово".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зірка гурту Queen травмував власні сідниці – "Розірвав на шматки".

Як повідомляв Знай.uа, Кароль показала неймовірні прийоми по гнучкості.

Знай.uа також писав, що Jerry Heil влаштувала гарячі Мальдіви посеред Києва.