Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила серію чудових весняних кадрів, показавши, чим займається на вихідних. Так, артистка позувала на тлі озера в похмуру туманну погоду, примірявши довгий чорний дощовик, толстовку-оверсайз і широкі штани, а також зазначивши, як сильно їй би зараз хотілося на Мальдіви.

"«Куди б ти не їхала, все одно привезеш з собою СЕБЕ», - казали вони. Можна я привезу себе на Мальдіви вже?🌝", - пожартувала Яна Шемаєва. Фолловери не пройшли повз: ""Де б Ти ото на Мальдівах узяла таких гарних верб'яних котиків?!😀", "«Інвестиції в подорожі - це інвестиції в себе», - кажу я сам собі, купую квиток на електрон за 5 гривень і їду в Есхар.", "Мальдіви - а навіщо сидіти в карантині через короновірус? 😉😉😉", "Дуже гарнаа💗😍😍🐼🐼", "Яка ж ти щаслива тут😍Це видно😍😍🐼❤️", "Як класснооо😍😍❤️🐼🥦✨", "Ви вогонь просто)", "а слова правдиві, від себе не втечеш Але на Мальдіви можна і з собою будь-яким поїхати😅", "Ой, та куди ті Мальдіви подінуться, важливе не місце, а люди) в тебе гарна компанія на природі, лови момент 🙌".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.