Відома українська співачка, блогерка та наразі фіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil зробила певні висновки після свого виступу у першому півфіналі, тож вирішила змінити номер для пісні VEGAN. У фіналі Нацвідбору, який відбудеться 22 лютого, глядачі побачать щось нове від зірки.

Про це вона розповіла кореспонденту Знай.ua.

Jerry Heil
Jerry Heil

"Я прочитала ледь не всі коментарі, де тільки можна. Це дуже важко і часом боляче, але це той випадок, коли читаєш і розумієш: "Таааак, ви праві, все так і є". Хоч дещо агресивно дехто писав, я хотіла відчути суть і, мабуть, відчула. Less is more", - сказала Jerry Heil.

Співачка зізналася, що дійсно очікувала від глядачів та своїх численних шанувальників трошки вищу оцінку у першому півфіналі. Нагадаємо, Jerry Heil отримала 7 балів від журі та 6 балів від глядачів. А максимальну оцінку в 8 балів отримала KRUТЬ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Перший півфінал Нацвідбору на Євробачення 2020
Перший півфінал Нацвідбору на Євробачення 2020

"Я розуміла вже під час виступу, що я не повністю задоволена ним. Тому я не відчуваю якусь несправедливість - реально дуже вдячна за такий класний урок", - відзначила зірка.

Виступ Jerry Heil у першому півфіналі Нацвідбору з піснею Vegan

Андрій Данилко, коли оцінював виступ Jerry Heil, зауважив, що пісня VEGAN його не здивувала, а на Євробаченні треба чимось вражати. Крім того, на його думку, молоде покоління не вміє "качати" публіку.

Jerry Heil, кадр з Нацвідбору
Jerry Heil, кадр з Нацвідбору

"Його думка дуже важлива для мене, - зізналася Jerry. - Він коли говорив, я вся всередині мурашилася від правди. Так і є - не вистачило драйву, бо мені було не зовсім комфортно в цій дитячій казочці. І знаєте, в чому прикол? В тому, що я сама це все придумала, нав’язала всій команді, а потім зрозуміла, що перегнула палку. І чудесно! Спробувала - зробила висновки - йдемо далі. Головне - знати, хто ти і з кожним разом намагатися все більш ясно транслювати це".

Нагадаємо, фінал Нацвідбору на Євробачення 2020 відбудеться у суботу, 22 лютого. Дивитися пряму трансляцію можна буде на СТБ і UA:Перший, а також на YouTube-каналі.

Виступати артисти будуть в такому порядку:

  • KRUTЬ

  • JERRY HEIL

  • Go-A

  • David Axelrod

  • KHAYAT

  • TVORCHI

Крім того, у фіналі заспівають Джамала, Тіна Кароль та Вєрка Сердючка.

Раніше Jerry Heil пояснила Знай.ua, нащо вдягла сукню зі страусиним пір'ям, якщо стала веганкою.

Також Jerry Heil зізналася Знай.ua, чи боїться вона критики.

Додамо, що одним з фіналістів відбору на Євробачення цього року став чоловік Олени Мозгової David Axelrod. Читайте, що співак розповів Знай.ua про його конкурсну пісню.