Цей момент прийшов — Національний відбір на Євробачення-2020 підходить до завершення. Фінал Нацвідбору учасників пройде в суботу, 22 лютого. В ньому візьмуть участь шість молодих артистів, які вже пройшли півфінал. За право представити Україну в Нідерландах боротимуться: KHAYAT, TVORCHI, David Axelrod, KRUTЬ, JERRY HEIL та Go-A.

фіналісти Нацвідбору на Євробачення 2020
фіналісти Нацвідбору на Євробачення 2020

Порядок виступу артистів:

-KRUTЬ

-JERRY HEIL

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

-Go-A

-David Axelrod

-KHAYAT

-TVORCHI

Відомо, що у журі будуть Андрій Данилко, Тіна Кароль і генеральний директор радіо "Хіт FM" – Віталій Дроздов. На сцені допомагатиме незмінний ведучий Сергій Притула.

Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео

Де і коли дивитися:

Дивитися фінал нацвідбору на Євробачення 2020 можна буде у прямому ефірі на телеканалах СТБ і UA: Перший, а також на YouTube. Також варто нагадати нашим читачам, що Євробачення 2020 стартує у травні в місті Роттердам. Перший і другий півфінали відбудуться 12 і 14 травня, в той час як гранд-фінал, у ході якого визначиться переможець, відбудеться 16 травня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможці нацвідбору на Євробачення 2020 опустили Україну на 8 позицій у світовому рейтингу.

Як повідомляв Знай.uа фіналіста Нацвідбору на Євробачення 2020 "сплагіатив" всесвітньо відомий хіт 80-х.

Знай.uа писав, Данилко порадував шанувальників анонсом міні-альбому Вєрки Сердючки - це буде Sexy.